Política de privadesa

Qui som

El web crispetes.cat es propietat de Guillem Baró Guillamon, amb DNI 77.116.102-T. Per qualsevol tema podeu contactar-me a través de l’email info@crispetes.cat. El web crispetes.cat es troba allotjat a servidor Siteground.com.

El web crispetes.cat es informatiu, i no té la intenció de recollir cap data personal dels usuaris que la visiten.

Analítiques

El web crispetes.cat no utilitza ni comparteix dades amb els serveis d’Analítica de Google. És el propi servidor web qui s’encarrega de registrar les visites, però sense recollir cap data personal.

Comentaris

En aques web no es permeten comentaris, i per tant, no recollim cap dada relacionada amb emails i noms.

Galetes

Si teniu un compte i inicieu sessió en aquesta pàgina web, es definirà una galeta temporal per determinar si el navegador accepta galetes. Aquesta galeta no conté dades personals i es descartarà quan tanqueu el navegador.

Quan inicieu sessió, també es configuraran diverses galetes per desar la informació d’inici de sessió i les opcions de visualització de la pantalla. Les galeres d’inici de sessió duren dos dies, i les galetes de les opcions de pantalla duren un any. Si seleccioneu “Recordeu-me”, l’inici de sessió persistirà durant dues setmanes. Si finalitzeu la sessió, les galetes d’inici de sessió seran suprimides.

Si editeu o publiqueu una fitxa de pel·lícula, una galeta addicional es desarà al navegador. Aquesta galeta no inclou dades personals i simplement indica l’identificador de l’entrada que acabeu d’editar. Expira després d’1 dia.

Contingut incrustat d’altres llocs web

En les fitxes de les pel·lícules es poden incrustar arxius multimèdia. El contingut incrustat d’altres pàgines web es regeixen per la normativa existent en els webs originaris, i nosaltres no hi tenim accés.

Aquestes pàgines web poden recollir dades sobre vosaltres, fer servir galetes, incrustar seguiment addicional de terceres parts, i monitorar la interacció amb el contingut incrustat, incloent-hi la traça de la interacció amb el contingut incrustat si teniu un compte i heu iniciat sessió en aquesta pàgina web.

Amb qui compartim les vostres dades

El web crispetes.cat no comparteix cap informació amb altres webs o serveis externs. De totes formes, seria impossible compartir-ho, ja que la web crispetes.cat no emmagatzema cap data personal, no la sol·licita i no permet comentaris.